یکی از کوچکترین مدلهای این سری است که دارای ورودیهای دیجیتال و خروجیهای رله است.
لایه دوم شامل نرمافزار برنامهنویسی است که برنامههای کنترلی را تعریف و اجرا میکند.
خوب موند ۲ تا که میشه ۴۰۰ و این ۱۲۰۰. پس یادتون باشه الان تاپ ترین پی ال سی زیمنس همون ۱۵۰۰ـه که بهترین عملکرد و اپشن ها رو داره و البته خیلی ام به نسبت بقیه گرون قیمته.
در ادامه میتوانید با مدلهای مختلف این سیستم و عملکرد هر نمونه، آشنایی پیدا کنید:
-- پرسش و پاسخ و مطالب آموزش در رابطه با حفاظت سیستم های قدرت
دسترسی آسان: با داشتن رابط کاربری ساده و دسترسی آسان به تنظیمات مختلف، نصب و راه اندازی این پی ال سی بسیار آسان است.
دامنه کاربرد آن از جایگزینی رله ها و کنتاکتورها تا کارهای اتوماسیون پیچیده در شبکه ها و درون ساختارهای توزیع شده گسترش می یابد.
استفاده از کارت حافظه ( فایل مربوط به آپدیت را از سایت رسمی زیمنس دانلود کرده و بر روی کارت حافظه ذخیره و در پی ال سی قرار داده می شود)
این کنترل کننده برای طیف وسیعی از کاربردهای کنترلی ساده تا سیستم های اتوماسیون پیچیده قابل استفاده است.
در ادامه میتوانید برخی از مهمترین مشخصات پی سی ال های 1200SV زیمنس را مورد بررسی قرار دهید:
به علاوه، این پی ال سی دارای ورودی و خروجی های متعددی برای اتصال به تجهیزات صنعتی است. از جمله ورودی های آن، میتوان به ورودیهای دیجیتال، آنالوگ و نیز ورودیهای کانتر شمارنده اشاره کرد.
همچنین، این نرمافزار امکان شبیهسازی و تست برنامهها را نیز فراهم میکند.
حالا میرسیم به ۱۲۰۰ خودمون. اگه بگم ۱۲۰۰ پیشرفته از ۳۰۰ و پایین تر از ۱۵۰۰ـه کاملا اشتباهه. این مدل ۱۲۰۰ از جد بزرگوارش مدل ۲۰۰ اومده که یکی از پرفروش های زیمنس بود. نسبت به ۳۰۰ از قابلیت های سخت افزاری کمتری برخورداره مثلا: سرعت پردازش پایینتره یا تحلیل موشن اصلا نداره، ولی از بعد نرم افزاری از مدل های پایه ۳۰۰ عملکرد بهتری داره که دلیلشم مشخصه دیگه، مدل ۳۰۰ برای سال ۱۹۹۴ که میشه ۱۳۷۳ هست ولی مدل ۱۲۰۰ برای سال ۲۰۱۲ـه که هم خیلی جدیدتره و هم همزمان با ۱۵۰۰ تولید شده.
به طور کلی، سرعت پردازش بر حسب تعداد عملیات در ثانیه ??????? ??? ????? (“سرعت عملیاتی” یا “زمان چرخه”) اندازه گیری می شود.